Informujte se o Paříži 2024

Před olympijskými a paralympijskými hrami v Paříži v roce 2024 se koná spousta akcí. Přečtěte si nejnovější zprávy zde.

Start Your Impossible

Od roku 2015 je Toyota celosvětovým partnerem olympijských a paralympijských her v oblasti mobility. V roce 2024 se hry přesunou do Paříže, kde jsme poprvé oficiálním partnerem pro manipulační techniku. To dokonale zapadá do záměru naší společnosti "Přesunout svět ke snadnému a udržitelnému" - vzhledem k cíli Paříže 2024 v oblasti emisí uhlíku.

Od října 2022 byli všichni zaměstnanci společnosti vyzváni, aby se zapojili do programu Toyoty "Start Your Impossible", jehož cílem je změnit k lepšímu sebe, své kolegy i celou společnost.

Program Start Your Impossible představuje nejen pozoruhodné olympijské a paralympijské sportovce, ale také osvětluje hrdiny, kteří stojí za jejich úspěchem - trenéry, spoluhráče, rodiče a fanoušky - komunitu, která pohání jejich cestu. Záleží na tom, odkud pocházíte - na vaší komunitě. Právě úcta k místním komunitám a dlouhodobý závazek ke sportu září v podpoře více než 200 olympijských a paralympijských sportovců společnosti Toyota po celém světě.

Maraton pro všechny

Dokážete si představit, že byste běželi olympijský maraton? Pro 12 našich kolegů se tento sen stane skutečností během Maratonu pro všechny, který je pořádán v rámci Paříže 2024. Tento maraton umožňuje zájemcům z řad veřejnosti překonat své limity a zažít výjimečný okamžik po vzoru olympijských sportovců. 

S blížícími se olympijskými hrami se naši kolegové připravují na svůj životní běh, který se uskuteční 10. srpna. Budou běhat buď 10kilometrový, nebo celý maraton centrem Paříže. Každý účastník má své vlastní cíle, motivaci a přípravy. S některými z nich jsme hovořili, abychom se dozvěděli více o jejich inspiraci a o tom, jak se na závod připravují. 

Podpořme je v jejich přípravě na tuto pozoruhodnou událost! Koneckonců, na žádnou cestu se člověk nevydává sám.

Soutěž Toyota Logistic Design

Náš přístup k designu je jednoduchý. Neustále vítáme nové talenty, zkoumáme nové vize a podporujeme otevřenou mysl. Naše hledání řešení zítřka nás inspirovalo ke spuštění soutěže Toyota Logistic Design Competition pro studenty. Držet krok s dobou je možné jen díky našemu každodennímu hledání nejčerstvějších a nejprogresivnějších designérů manipulační techniky. 


Oběhové hospodářství - každý kousek se počítá 

Úkolem tohoto ročníku je přijít s nápady, jak lze principy oběhového hospodářství aplikovat na logistiku. Kdy se odpad snižuje na minimum a zdroje se využívají tak, aby měly co nejmenší negativní dopad na životní prostředí. V konečném důsledku jde samozřejmě o to, aby vaše nápady, vynálezy a řešení zlepšily život lidí. 

 

Vítězové

Těšíme se, že vítěze tohoto ročníku vyhlásíme během Paříže 2024. Zůstaňte naladěni na další informace!

Vymazat