TRAIGO 48 NAVRŽENO PODLE POTŘEB VAŠICH PROVOZŮ

Elektrické čelní vysokozdvižné vozíky Toyota Traigo 48 – to je především vysoká stabilita, pevná konstrukce a snadná ovladatelnost. Řada představující 11 modelů je vynikajícím řešením pro náročné provozy v krytých halách, ale také pro práci venku, a to i na nerovném povrchu. Vozíky pracují s nosností až 2 tuny a s výškou zdvihu až 7,5 metrů. Jsou dostupné také s li-ionovými bateriemi pro vyšší efektivitu práce ve vícesměnných provozech.

ZAMĚŘENO NA BEZPEČNOST A STABILITU

Podvozek je řešený 4 koly pro zvýšení bezpečnosti a stability při manipulaci s nákladem i v neupraveném terénu, nebo 3 koly pro usnadnění pohyblivosti v omezeném prostoru haly.
Oba typy vozíku mají tyto společné prvky:

  • Nosnost až 2 t s vyložením 500 mm
  • Výšku zdvihu až 7,5 m
  • Systém aktivní stability Toyota SAS s aktivní kontrolou stožáru, synchronizátorem řízení a omezením rychlosti v zatáčkách
  • Automatickou parkovací brzdu
  • Možnost nasazení li-ionových baterií

MISTR MANIPULACE V ÚZKÝCH ULIČKÁCH

Pro práci ve vnitřních prostorech je navržený 3-kolový elektrický vysokozdvižný vozík. Kompaktní konstrukce dovoluje ještě menší poloměr otáčení, takže se s vozíkem se velmi snadno manipuluje. S citlivým ovládáním obsluha dobře zvládne precizní zakládání materiálu na určené místo při zakládání do regálů, při nakládce a vykládce nákladních automobilů nebo při speciálních manipulacích ve výrobních provozech. Jistotu větší kontroly nad vozíkem posiluje hmatová odezva volantu, servomotor řízení a automatická parkovací brzda.

VYKLÁDKA NA NEROVNÉM POVRCHU

Pro manipulaci s materiálem venku je vhodnějším typem robustní a stabilnější 4-kolový elektrický vysokozdvižný vozík. Vozík dosahuje rychlosti pojezdu až 20 km/h a velmi dobře hospodaří s vlastní energií. Snadná obslužnost a vysoký výkon motoru garantují vysokou produktivitu vozíku také v rozlehlých areálech a při delších pojezdech. Vozíky jsou vyrobeny z vysoce odolných materiálů, snáší proměnlivost počasí včetně deště.

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ

Traigo 48 navýší efektivitu práce jakéhokoli provozu. Možnost zapojení li-ionové baterie posouvá produktivitu práce výrazně dál. (viz přílohy - principy, výhody a práce s li-ionovými bateriemi) Řada Traigo 48 je připravená pro jakýkoli provoz. 11 modelů nabízí různé varianty, ze kterých si ideální kombinaci vybere i velmi náročný uživatel.

Vymazat