REVOLUČNÍ OPTIMALIZACE S LI-IONOVOU ENERGIÍ

Li-ionové baterie si budují v logistice pevné místo. Delší životnost, zajištění trvalé plné funkce poháněného motoru a nulová údržba garantují vysokou produktivitu práce každému provozu. Vozíky vybavené touto novou technologií dokáží pracovat bez dlouhých odstávek nutných pro dobíjení baterie, není třeba zajišťovat náhradní baterie nebo zřizovat nabíjecí místnost. Toyota dokáže li-ionovými bateriemi vybavit již prakticky všechny hlavní řady elektrických skladových i čelních vozíků.

ŠETŘETE ČASEM I ENERGIÍ

Provoz vozíků s li-ionovými bateriemi přináší obrovskou úsporou času. Obsluze odpadá složitá procedura výměny baterie, není nutné kontrolovat stav náhradních zdrojů ani plánovat dopředu jejich dostatečný počet v závislosti na rozsahu manipulace.

Vozík dokáže pracovat také ve vícesměnném provozu bez nutnosti dlouhých odstávek. I při velmi krátkém napojení na síť, dochází k rychlému dobití až o 30% a prodloužení provozu vozíku o několik hodin. Po celou dobu dobíjení i v průběhu aktivní práce má obsluha přehled o stavu baterie.

Investice do li-ionové baterie zajistí:

  • 100% výkon v průběhu každého pracovního cyklu 
  • Zásadní zvýšení produktivity vozíku
  • Nulovou údržbu baterie
  • Rychlé průběžné dobíjení (odstraňuje nutnost výměny baterie)
  • Až 5000 nabíjecích cyklů 
  • O 30% nižší spotřebu energie

ZLEPŠETE VÝKON S OKAMŽITOU ÚČINNOSTÍ

Moderní li-ionová technologie zvyšuje disponibilitu vozíku, snižuje spotřebu energie, usnadňuje provoz a zvyšuje efektivitu práce. Při pořizování nových strojů myslete na ještě vyšší účinnost. Li-ionové baterie přinesou nové tempo do každého frekventovaného a náročného provozu.

Vymazat