Retrak BT Reflex  - vysoký výkon, variabilní možnosti nasazení

Pilíř skladových a distribučních systémů tvoří vysokozdvižné vozíky retrak. Technologický vývoj v tomto segmentu určuje Toyota Material Handling, a to především se svou řadou BT Reflex.

Vysoká produktivita, skvělá ovladatelnost a naprostá spolehlivost jsou důvody, proč řada BT Reflex stojí za pozornost.

Retraky – seznamte se

Retraky jsou všestranné skladové zakladače, které se velmi často používají ve vícesměnných nebo nepřetržitých provozech, což klade vysoké nároky na výkon, odolnost a spolehlivost. Pro skladovou manipulaci jsou doslova klíčové, protože zvládnou rychlé zakládání ve velkých výškách, ale i svižný horizontální transport. Na špičce v tomto segmentu se už několik desetiletí nachází model BT Reflex od Toyoty a nejenom díky své výkonnosti, bezpečnosti, ale také ergonomii.   Se zaměřením na nejvyšší výkon Do této kategorie patří retraky řady R a E. Jejich předností je značný a hlavně precizní výkon. Pyšní se zajímavým prvenstvím, výškou zdvihu až 12,5 m. Pro provozovatele je důležité, že pomáhají snižovat provozní náklady díky jedinečné akceleraci, rychlosti zdvihu a spouštění. Navíc, většinu jejich činností lze naprogramovat, takže se i dobře ovládají. Vysokozdvižné vozíky řady N se profilují úzkým šasi, což je předurčuje pro práce v malých prostorách, například ve výrobních závodech. Hodí se rovněž pro zakládání do bloků a při práci s vjezdovými regály. Vysokozdvižný vozík BT Reflex je uzpůsobený pro celou řadu specifických pracovních podmínek a kromě toho je i ideálním obslužným vozíkem systému BT Radioshuttle. K uzpůsobení pro konkrétní požadavky vašeho provozu jsou určené pakety BT Reflex, kterými tak vylepšíte různé funkce vysokozdvižného vozíku.

BT Reflex RRE160R

Nabízené možnosti BT Reflex RRE160R s velkými koly pro venkovní použití rozšiřují již tak široké použití retraků. Tento model je díky superelastickému obutí na všech třech kolech vhodný pro halové i venkovní použití. Vysoká světlá výška nad podlahou a superelastická kola umožňují provoz na nerovných a méně kvalitních površích, například při venkovním nakládání a vykládání nákladních vozidel a okamžité zakládání do vyšších regálů bez překládky. Protože jsou více univerzální, je možné v některých případech nahradit dva různé vozíky jedním. Pro větší ochranu před povětrnostními vlivy jsou k dispozici kabiny různých typů a také otevřená verze.

Vymazat