BT OPTIO L MAXIMÁLNÍ VÝKON – VYSOKÁ PRODUKTIVITA

Vychystávací vozíky BT Optio řady L od Toyoty jsou oblíbené zejména pro bezpečný, rychlý a efektivní horizontální transport. Proto by neměly chybět v žádném rozsáhlejším skladu s vyšší frekvencí vychystávání. Tyto stroje se velmi dobře ovládají a disponují řadou prvků zajišťující hladký, ergonomický a bezpečný provoz.

KVALITA, NA KTEROU SE MŮŽETE SPOLEHNOUT

BT Optio L série představuje 9 zajímavých modelů nízko úrovňových vozíků s různými nosnostmi, různou výškou vychystávání i odlišnou délkou vidlic. V takto široké nabídce si jistě vybere každý provoz ideální řešení. L série je vybavena integrovaným systémem pohonu a řízením BT Powerdrive, tedy technologií, která se ve skutečném provozu dlouhodobě osvědčuje.

Pro ještě vyšší produktivitu práce ve vícesměnném provozu můžete zvolit funkci dálkového ovládání nebo úspornou li-ionovou baterii, která umožňuje průběžné rychlé dobíjení v rámci krátkých přestávek, takže vozík je neustále k dispozici. Odpadá výměna baterie nebo nutnost držet náhradní baterie.

Vozíky série L mají tyto základní benefity:

  • Vysoká rychlost pojezdu 
  • Snadné nastupování/vystupování
  • Bezpečnostní prvky pro ovládání a pojezd
  • Jednoduché ovládání, možnost ovládání na dálku

VYVINUTO S DŮRAZEM NA INDIVIDUÁLNÍ POTŘEBY

  • Rychlé vychystávací vozíky pro intenzivní vychystávání z první a druhé úrovně pracují s maximální nosností 2,5 t a s výškou vychystávání až 2,8 m, je klíčovým nástrojem zejména pro velká logistická centra s rušným provozem.
  • Vychystávací vozík s možností zvedání nosiče nákladu pro efektivní vychystávání z první a druhé úrovně umožňuje spolu s plošinou zvedat také vidlice a zvýšit tak efektivitu při vychystávání z větších výšek. Otevřený přístup k nosiči nákladu také výrazně usnadňuje obsluze manipulaci s těžkými materiály. • Vychystávací vozíky řady L jsou vybaveny y automatickými bezpečnostními funkcemi a hospodárným AC pohonem. Řízení E-man s dotykovou aktivací umožňuje snadné a efektivní ovládání vozíku i se zdviženou plošinou
  • Rychlé vychystávací vozíky pro intenzivní vychystávání první a druhé úrovně s li-ionovou baterií jsou ideálním řešením pro vícesměnný provoz. (viz výše) Baterie vydrží v plné výkonnosti až 5000 nabíjecích cyklů.
  • Vychystávací vozíky s funkcí dálkového ovládání pro zvýšení produktivity nechají obsluhu pracovat pomocí ovladače na náramku. Pracovník tak může bezpečně obsluhovat vozík i za souběžné chůze a přitom m stále obě ruce volné. Snížení počtu nástupů/výstupů z vozíku snižuje riziko zranění a únavy.

 

Práce s vozíky BT Optio L je garancí rychlejšího pracovního cyklu a rozšířeného využití. Snadná ovladatelnost vozíků, potřeba minimální údržby i možnost nasazení li-ionových baterií pro prodloužení délky aktivního provozu dělají z těchto vozíků ideální nástroj pro vychystávání. S délkou vidlic až 3375 mm a výškou vychystávání až 2,8 m si můžete vybrat z řady charakteristik, které nejlépe vyhoví konkrétním potřebám manipulace ve vašem provozu.

Vymazat