Unikátní řada vychystávacích vozíků VNA BT Vector

Úspora místa - stovky paletových míst navíc

Nové modely s nosností 1 000 a 1 200 kg a výškou zdvihu až 10,5 m

Maximální využití objemu skladu s vysokými regálovými systémy a úzkými uličkami je doménou řady VNA vozíků Toyota se zdvihem kabiny a s kloubovým šasi. Maximální nosnost 1 500 kg ve výšce až 10 m a 1 000 kg ve výšce až 16,8 m modelu BT Vector VCE150A činí z tohoto stroje mistra v produktivitě a rychlosti operací.


Nové modely s nosností 1 000 a 1 200 kg a výškou zdvihu až 10,5 m rozšiřují uplatnění této koncepce i ve skladech s nižšími regálovými systémy a nižší hmotností nákladů. Umožní uživatelům zvolit optimální specifikaci stroje a současně využít veškeré výhody unikátní kloubové konstrukce vozíků i ostatní přednosti této řady vychystávacích vozíků.


Můžete vybírat celkem za čtyř nosností včetně modelu s teleskopickými vidlicemi.

 

Chci se dozvědět více

Stabilita

Díky 4, resp. 6kolovému šasi je dosaženo o 25 % nižšího zatížení podlahy než u 3kolového šasi a současně vynikající stability, která dovolí dosahovat vyšších výšek zdvihu s těžším nákladem. Dalším efektem je výrazně rychlejší manipulace (vždy však dodržujte maximálně směrnice rovinnosti VDMA).

Systém ochrany osob v úzké uličce (PPS)

Technologie PPS monitoruje jízdní dráhu vozíku v úzké uličce v celé její šířce do vzdálenosti odpovídající přibližně 1,3 až 1,5násobku brzdné dráhy. V případě potřeby vozík plynule zastaví. Splňuje požadavky bezpečnostních předpisů: směrnice 2006/42/EC, EN 13849 nebo DIN 15 185-2.

Integrovaný ovládací panel a vylepšená ergonomie

Nové ovládací prvky nastavitelné podle potřeb řidiče a nový dotykový barevný displej pro pohodlnější řízení. Vozík je pod naprostou kontrolou operátora i v těch nejvyšších výškách.

Technologie li-Ionových baterií

Bezúdržbové modulární baterie Toyota nabízejí o 30 % nižší spotřebu energie, mimořádnou životnost baterií a možnost baterie kdykoli rychle dobíjet, takže ve vícesměnných provozech odpadá nutnost výměny baterií.

 

 

 

Úspora místa

Minimální prostorové nároky - transferová ulička je pouhých 3,8m místo obvyklých 4,7 m u vozíků bez kloubu. To znamená o téměř 1 metr užší transferovou uličku, kterou lze využít typicky pro 4 paletové pozice navíc při dvoupaletovém regálovém uspořádání na obou koncích regálové řady a v celé výšce regálového systému.

Nadprůměrný výkon

Dva hydraulické okruhy umožňují současný zdvih kabiny a vidlic rychlostí až 0,7 m/s. Rychlý přejezd mezi uličkami do 10 s, a to při jízdě vpřed i při couvání.

Optipace

Kontroluje rychlost vozíku a umožňuje nejvyšší bezpečnou rychlost pojezdu s ohledem na hmotnost nákladu a pracovní výšku.

Úspora energie

Zdvih ALS (Advanced Lifting System) zajišťuje až o 35 % nižší spotřebu energie (model VCE150A).

Vymazat